سامان فلاح بازی با خیبر را از دست داد | احتمال بازگشت چشمی به خط دفاع

  • کد خبر: ۳۷۸۴۹۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
سامان فلاح بازی با خیبر را از دست داد | احتمال بازگشت چشمی به خط دفاع
سامان فلاح بازی استقلال مقابل خیبرخرم آباد را از دست داد و نمی‌تواند در این بازی تیمش را همراهی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سامان فلاح، مدافع جوان تیم فوتبال استقلال، که در هفته‌های اخیر با نمایش‌های مطمئن و رو به رشد خود به یکی از آماده‌ترین بازیکنان آبی‌پوشان تبدیل شده بود، در دیدار این هفته استقلال مقابل خیبر خرم‌آباد غایب خواهد بود و نمی‌تواند تیمش را همراهی کند. غیبت فلاح در شرایطی اتفاق می‌افتد که او به‌تازگی توانسته بود جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی استقلال پیدا کند و عملکرد قابل قبولش، رضایت کادر فنی و هواداران را به همراه داشت.

فلاح با قدرت بدنی مناسب، تمرکز بالا و هماهنگی مطلوب با سایر مدافعان، نقش مهمی در انسجام خط دفاع استقلال ایفا می‌کرد و نبود او می‌تواند معادلات تاکتیکی ریکاردو ساپینتو را برای این مسابقه تغییر دهد. حالا باید دید سرمربی پرتغالی استقلال چه تصمیمی برای پر کردن جای خالی این مدافع جوان خواهد گرفت. یکی از گزینه‌های اصلی، استفاده از روزبه چشمی در قلب خط دفاع است؛ بازیکنی باتجربه که پیش از این نیز بار‌ها در این پست به میدان رفته و توانایی بازی در نقش مدافع میانی را دارد.

البته ساپینتو گزینه‌های دیگری نیز در اختیار دارد و ممکن است با ایجاد تغییراتی در آرایش دفاعی، از سایر مدافعان تخصصی تیم استفاده کند. با این حال، غیبت سامان فلاح می‌تواند از نظر هماهنگی و ثبات خط دفاعی، چالشی برای استقلال باشد؛ چرا که این بازیکن تازه در ترکیب جا افتاده بود و روند رو به رشدی را طی می‌کرد. حال باید منتظر ماند و دید استقلال چگونه بدون فلاح مقابل خیبر ظاهر خواهد شد و چه بازیکنی جانشین او در ترکیب اصلی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.